Nieuw geopend: Simitçi Dünyasi

door admin

Vanaf vandaag is Utrecht een nieuw Turks restaurant rijker. Vandaag opent namelijk Simitçi Dünyasi de deuren in Utrecht, een Turkse bakkerij en bistro waar je geniet van de smaakvolle Turkse keuken.

Simitçi Dünyasi is een compleet nieuw concept in Nederland, maar timmert al sinds 2012 aan de weg in Turkije. Het bedrijf heeft al meer dan honderd bakkerijen, bistro’s en kiosken door heel Turkije geopend. De Utrechtse vestiging van het restaurant is de eerste in Nederland, maar er zijn grootse plannen. Omdat er zoveel interesse in Europa is voor de Mediterraanse keuken hoopt het concept binnenkort ook vestigingen te kunnen openen in Rotterdam, Almere en Amsterdam. Bij Simitçi Dünyasi geniet je van heerlijke Turkse specialiteiten zoals gegrilde köfte op een broodje of de Simitçi burger.

Simitçi Dünyasi

De allereerste Nederlandse vestiging van Simitçi Dünyasi opent vandaag, 1 april, de deuren aan het Van Starkenborghhof 2 in Utrecht. Wil je meer weten over deze nieuwe Turkse restaurantketen? Neem dan eens een kijkje op de Facebookpagina van Simitçi Dünyasi.

Related Posts

Leave a Comment