Binnenkort geopend: Happyhappyjoyjoy Amsterdam-Oost

door admin

Sinds de opening van de allereerste vestiging van Happyhappyjoyjoy in Amsterdam is het snel gegaan met de populariteit van dit restaurant waar je kunt genieten van heerlijk Aziatisch streetfood. Het restaurant bood een vernieuwende sfeer en een vernieuwend concept en daar was enorm veel belangstelling voor. Geen wonder dus dat Happyhappyjoyjoy zo kort na de opening al een tweede vestiging opent in Amsterdam.

Happyhappyjoyjoy is een concept van chefkok Julius Jaspers en opende in juli 2015 de deuren van de eerste vestiging in Amsterdam-West. De populariteit van deze vestiging leidde al snel tot plannen voor een tweede restaurant en binnenkort is het dan zover, dan opent de tweede vestiging de deuren in Amsterdam-Oost. Binnenkort geniet je ook hier van kleine, originele Aziatische gerechten die je samen kunt delen, zoals shao mai, har kau, bun cha meatballs en tjien kauw. Natuurlijk geserveerd met een typisch Aziatische frisdrank of biertje.

happyhappyjoyjoy

De nieuwe vestiging van Happyhappyjoyjoy zal in mei de deuren openen in Amsterdam-Oost. Natuurlijk is tot die tijd het restaurant aan de Bilderdijkstraat 158-HS in Amsterdam-West gewoon te bezoeken. Wil je meer weten over dit fijne restaurant of een kijkje nemen op de menukaart? Bezoek dan de website van Happyhappyjoyjoy.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/HappyhappyjoyjoyAmsterdam/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/HappyhappyjoyjoyAmsterdam/

Related Posts

Leave a Comment