Het Kaufhaus

Nieuw geopend: Kaufhaus Haarlemmerdijk

door Wanderlust

We hadden het even gemist, maar één van onze favoriete vintagewinkels, het Kaufhaus, heeft in februari een tweede winkel geopend in Amsterdam! Na de opening van een derde vestiging in Arnhem vorig jaar vonden de oprichters het blijkbaar tijd voor een tweede winkel in Amsterdam en wij zijn het helemaal met ze eens. Een betere locatie voor een winkel hadden ze ook niet kunnen kiezen want het Kaufhaus vind je nu dus ook aan de Haarlemmerdijk, wat ons betreft één van de leukste winkelstraten in heel Amsterdam!

Het Kaufhaus

Het allereerste filiaal van het Kaufhaus werd in 2013 geopend, toen nog aan de Westerstraat in Amsterdam. Sinds die tijd is het enorm snel gegaan met de vintagewinkel met Berlijnse feel want ondertussen heeft de winkel maar liefst 4 vestigingen: 2 in Amsterdam, 1 in Utrecht en 1 in Arnhem. Bij het Kaufhaus shop je voor de leukste vintage kleding, maar ze hebben ook een ruim assortiment aan accessoires, interieuritems en bijvoorbeeld platen. Dit alles komt op een fijne manier samen in een gezellige winkel die ontzettend leuk is ingericht met gezellige zithoekjes en andere displays en de winkel is, in tegenstelling tot veel andere vintagewinkels, heel overzichtelijk en netjes ingericht. Daarnaast organiseren ze hier regelmatig leuke sales en andere events waarbij je kunt shoppen, maar ook gezellig een dansje of drankje kunt doen. Wij zijn in elk geval groot fan van het Kaufhaus en we kunnen niet wachten tot we een bezoek kunnen brengen aan de nieuwe winkel.

Het Kaufhaus

Je vindt de nieuwe vestiging van het Kaufhaus aan de Haarlemmerdijk 154 in Amsterdam. Natuurlijk kun je hun andere winkels ook gewoon nog bezoeken. Zo vind je ze ook in Amsterdam aan de Eerste Sweelinckstraat 21-H, in Utrecht op de Achter Clarenburg 32 en in Arnhem aan de Roggestraat 28. Voor meer informatie over deze leuke winkel kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van het Kaufhaus.

Update: Helaas is de vestiging van het Kaufhaus in Arnhem gesloten omdat ze niet tijdig een nieuw geschikt pand hebben kunnen vinden.

Related Posts

2 Beantwoorden

Dionne 10 april 2016 - 8:57 pm

Ooooh, wat leuk! Ik hou echt van dit soort winkeltjes!

Reply
Tessa 11 april 2016 - 8:50 am

Wij ook! Vooral Het Kaufhaus is heel erg fijn vanwege de goede vibe.

Reply

Leave a Comment