Sue Store

door admin

Alweer een tijdje geleden waren wij sinds lange tijd weer eens een dagje in Rotterdam te vinden om de leukste nieuwe hotspots en een aantal van onze all-time favorieten te bezoeken en natuurlijk mocht een bezoek aan de relatief nieuwe hotspot The Sue Store niet ontbreken. The Sue Store opende in januari de deuren in Rotterdam en hier geniet je van heerlijke ‘zoet zonder suiker’ lekkernijen.

SUE Store

Alhoewel we nog niet eerder een bezoek hadden gebracht aan The Sue Store waren we al langer enthousiast over alle lekkernijen van SUE die we voorbij zagen komen op social media. SUE verkocht heerlijke bites, truffels en andere baksels al tijden via diverse verkooppunten in Amsterdam, Amersfoort, Bussum, Delft, Den Haag, Gouda, Oud-Beijerland, Papendrecht, Rotterdam, Utrecht en Wassenaar en sinds dit jaar is al dit lekkers nu ook eindelijk te proeven in hun eigen winkel. SUE weet zich niet alleen te onderscheiden door de ontzettend smakelijk uitziende gebakjes, maar ook omdat al dit lekkers vrij is van suiker, gluten en lactose en ook nog eens vegan en zoveel mogelijk raw is.

SUE Store

The Sue Store is gevestigd in het centrum van Rotterdam  op dezelfde locatie waar eens pop-up Klup te vinden was. De winkel is gezellig opgezet met een bar waar bestellingen kunnen worden gedaan, diverse gezellige kleine tafeltjes, zowel binnen als buiten, en een aantal schappen ingericht met een diverse selectie aan food en non-foodproducten. Je kunt hier bijvoorbeeld de eigen granolamix van SUE kopen, maar er is ook een heleboel aandacht voor fijne merken als Kromkommer, Pukka en Yogi & Yousef, mooie kookboeken en duurzame producten voor in huis. De winkel is licht en wit gehouden waardoor deze erg ruim oogt en rust uitstraalt. Echt een ideale plek om even bij te komen en bij te kletsen dus.

SUE Store

Natuurlijk kun je bij The SUE Store genieten van hun heerlijke bites en truffels in allerlei smaken, zoals de frambozen cheesecake, bounty, salted caramel, gevulde speculaas, key lime of snickers. Daarnaast serveren ze hier ook de hele dag door diverse ontbijt- en lunchgerechten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor boekweitwafels, een smoothiebowl of chiapudding als ontbijt of pad thai of een frisse salade als lunch. Daarbij kun je kiezen voor een verse muntthee of gemberthee, chai latte en koffie (met plantaardige melk als optie).

SUE Store

Wij zijn in elk geval groot fan van SUE en The SUE Store en je mag deze hotspot echt niet missen tijdens je volgende bezoek aan Rotterdam. Je vindt The Sue Store aan de Karel Doormanstraat 372 in Rotterdam. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 en op zondag van 12.00 tot 18.00. Woon je niet in de buurt van Rotterdam? Wanhoop niet, want de bites van SUE zijn op diverse verkooppunten in Nederland verkrijgbaar. Neem zeker even een kijkje op de website van SUE voor meer informatie en een overzicht van de verkooppunten.

 

Related Posts

Leave a Comment