K&B

door admin

In onze vorige post (klik hier voor het artikel) hebben wij al met veel enthousiasme laten weten dat wij afgelopen vrijdag aanwezig waren bij de terrassentour in Rotterdam en dat wij de hele dag hebben genoten van de meest heerlijke hapjes en drankjes op de leukste locaties in Rotterdam. Eén van onze favorieten was Osteria Vicini in Kralingen, een super gezellig buurtrestaurant met een Italiaanse inslag. Een andere favoriet was absoluut K&B, ook gelegen in Kralingen. Wat ons vooral aansprak aan deze kantine en biertuin was de sfeer en uitstraling. Wij voelden ons onmiddelijk op ons gemak door de speelse en vooral gezellige uitstraling van de kantine en door de mogelijkheid om te genieten van het weer en wat lekkers in de ruime en sfeervolle biertuin.

Eenmaal aangekomen bij K&B waren wij dol enthousiast, niet alleen omdat het prachtig weer was en wij buiten konden zitten, maar vooral omdat het er super gezellig uitzag en er een heerlijke barbecuelucht hing. Dit lokt natuurlijk iedereen naar binnen. Wij mochten plaatsnemen in de tuin en kregen wat informatie te horen over K&B.

wanderlust-blog.nl/K en b

In juli 2014 is de kantine en biertuin geopend. Hiervoor was de ruimte in gebruik als eetcafé en nu is het wat meer gericht op studenten. Dit is ook zeker te merken aan de indeling, het interieur en het eten en drinken. Met een grote barbecue en kippengrill kan je hier namelijk terecht voor heerlijk vlees en vis. Natuurlijk staan er andere gerechten op de kaart, maar als je eenmaal die barbecue ruikt, wil je niks anders dan een lekker stukje vlees of vis die volledig tot perfectie wordt gebracht door Jerrel de barbecueman en door chef-kok Paul! Wij hebben wat lekkernijen mogen proberen en wat hebben wij hiervan genoten!

wanderlust-blog.nl/k en b

K&B is de enige echte kantine en biertuin van Kralingen en wat ons betreft een absolute aanrader! Je kunt hier heerlijk onderuit ploffen na een lange dag of lekker met een groepje gezelligheid opzoeken, wat je hier gegarandeerd zult vinden. Er worden speciale dagen en diverse events georganiseerd waaronder de Burger Monday, waarbij je voor 12,50 een heerlijke burger, frietjes en een biertje kunt bestellen, of de Sunday Roast die wordt georganiseerd door K&B en Vicini. Hier kun je genieten van het heerlijke gegrilde vlees en allerlei ander lekkers. De eerst volgende Sunday Roast vindt plaats op 14 juni in Vicini.

K&B is elke dag geopend vanaf 12 uur en blijft open tot het gezellig is. Is dat even fijn! In de zomer zijn ze zelfs al om 10 uur geopend, dus er is genoeg kans om even langs te gaan. Je vindt deze hotspot op Oudedijk 4 in Kralingen. Voor meer informatie kijk je op de site of klik je hier voor de Facebookpagina.

Related Posts

4 Beantwoorden

Sherilynn 9 juni 2015 - 9:06 am

Oh wat een leuk restuarant zeg! Ik ben zelf vaak te vinden in Rotterdam, maar deze plek ken ik nog niet. Ik ga hier zeker binnenkort heen!

Reply
Tessa 9 juni 2015 - 9:24 am

Ja leuk he? En je kunt er ook heerlijk eten en het terras is heel erg gezellig met dit mooie weer!

Reply
Paula Bastinck 10 juni 2015 - 8:37 pm

Heerlijke hotspots, echt het verlengde van je huiskamer .Zowel Vicini als K & B weten door een heerlijke sfeer, eerlijk eten , leuk personeel en een gezellige mengelmoes aan gasten telkens weer het thuis gevoel te creeren.

Reply
Tessa 10 juni 2015 - 8:57 pm

Dat is precies de sfeer waar ze naar streven, een huiskamer voor de buurt. Leuk dat jij deze hotspots ook zo graag bezoekt!

Reply

Leave a Comment