Binnenkort geopend: Spirit in Amsterdam

door admin

Eén van onze favoriete winkelsteden in Nederland is zonder twijfel Rotterdam en onlangs brachten wij voor het eerst een bezoekje aan de Groene Passage waar je allerlei leuke en duurzame hotspots kunt vinden. Eén van de meest populaire hotspots in de Groene Passage is restaurant Spirit: een vegetarisch en biologisch restaurant waar het eten wordt bereid met respect voor mens, dier, milieu en economie. Voor liefhebbers van restaurant Spirit is er nu goed nieuws want binnenkort is ook Amsterdam een vestiging van Spirit rijker!

Spirit Rotterdam

Het concept van Spirit is redelijk uniek. Het vernieuwde restaurant opende in 2012 de deuren en werkt met een buffet, maar bezoekers betalen enkel voor dat wat ze hebben opgeschept. Dat is nog eens verantwoord en voordelig eten! Bezoekers stellen hun eigen maaltijd samen uit het uitgebreide buffet en betalen aan de kassa voor wat ze hebben opgeschept. Je betaalt per 100 gram en het is ook mogelijk om je maaltijd mee te nemen naar huis of naar je werk. Het concept is een groot succes en zowel Rotterdammers als toeristen in de stad weten het restaurant goed te vinden. Je kunt hier terecht voor zowel het ontbijt als de lunch en een diner, maar natuurlijk ook gewoon voor iets te drinken met iets lekkers erbij.

Spirit Rotterdam

De nieuwe vestiging van Spirit in Amsterdam zal deze zomer de deuren openen op de hoek van de Cruquiuskade en de Czaar Peterstraat. Een datum is nog niet bekend, maar wij houden jullie natuurlijk op de hoogte. Het Rotterdamse restaurant van Spirit is tot die tijd natuurlijk gewoon te bezoeken aan de Mariniersweg 9 in de Groene Passage. Voor meer informatie kun je een bezoek brengen aan de website van Spirit.

Update: De opening van Spirit Amsterdam is wat uitgesteld en zal naar verwachting de deuren openen in november. We houden jullie op de hoogte!

Update: De Amsterdamse vestiging van het restaurant zal op maandag 7 november de deuren openen. Binnenkort lees je er meer over op Wanderlust.

Bron foto 1: Jan Bijl @ http://www.spiritrotterdam.nl/
Bron foto 2: Jan Bijl @ http://www.spiritrotterdam.nl/
Bron foto 3: Jan Bijl @ http://www.spiritrotterdam.nl/

Related Posts

Leave a Comment