Nieuw geopend: Restaurant LOFF

door Wanderlust

Een buffetrestaurant waar je echt lekker kunt eten en alleen hoeft te betalen voor dat wat je opschept? Yes please! Deze formule is het grote succes van restaurant Spirit in Rotterdam en de aankomende vestiging in Amsterdam. Eerlijk gezegd verbaast het ons dat tot voor kort dit concept nog niet vaker in ons land is gespot. Gelukkig kan ook Breda vanaf nu ook profiteren van dit concept bij het nieuwe restaurant LOFF.

Restaurant LOFF opende op 6 oktober de deuren aan de Wilhelminastraat in een bijzonder pand met een prachtige lichtstraat aan het plafond. Hier zit je natuurlijk heerlijk voor een hapje en een drankje. Restaurant LOFF is een duurzaam en vegetarisch buffetrestaurant waar bezoekers alleen hoeven te betalen voor dat wat ze hebben opgeschept. Het buffet bestaat dagelijks uit zo’n 30 verschillende gerechten, vers bereid met zoveel mogelijk lokale, seizoensgebonden, bio-dynamische en diervriendelijke producten. Bezoekers kiezen uit het uitgebreide buffet wat ze lekker vinden, laten dit afwegen en betalen vervolgens 3 euro per 100 gram.¬†Op deze manier kies je zelf hoeveel je wilt eten en wordt er ook minder voedsel verspild. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor een kopje koffie met iets lekkers of een take-away maaltijd.

Restaurant Loff is te bezoeken aan de Wilhelminastraat 15 in Breda. De eerste 2 weken van opening krijgen alle bezoekers een gratis drankje bij hun brunch, lunch of diner. Voor meer informatie over dit nieuwe restaurant kun je een bezoek brengen aan de website van restaurant Loff.

Bron foto: https://www.facebook.com/Restaurant-LOFF-140878639579824/

Related Posts

Leave a Comment