Nieuw geopend: Zipper Warehouse Store

door Wanderlust

Dat je in Amsterdam heel goed kunt shoppen voor vintage zal voor niemand als een verrassing komen, maar vintage shoppen in de hoofdstad wordt vanaf vandaag nog leuker met de opening van een nieuwe vestiging van Zipper. Deze nieuwe winkel, de Zipper Warehouse Store, zal vandaag de deuren openen op het NDSM-terrein en is de grootste vintage kledingwinkel in heel Amsterdam!

Zipper

Zipper is één van de meest bekende vintagewinkels is Amsterdam en had tot voor kort zowel een winkel in de Huidenstraat als de Nieuwe Hoogstraat. De laatste winkel zal helaas de deuren sluiten, maar daarvoor in de plaats opent een veel grotere locatie de deuren! Vanaf vandaag zal de Zipper Warehouse Store op het NDSM terrein namelijk de deuren openen. Hier vind je op maar liefst 250 m2 een enorm assortiment aan vintagekleding en -accessoires. Al deze bijzondere vondsten zijn door Zipper verzameld in de afgelopen 37 jaar dat de winkel actief is in Amsterdam. Een permanente warehouse store is een enorm slimme move van Zipper. Afgelopen februari organiseerden zij hun eerste warehouse sale en dit bleek al een enorm succes te zijn dus er bestaat eigenlijk geen twijfel over het succes van deze nieuwe Zipper Warehouse Store.

Zipper

De Zipper Warehouse Store is vanaf vandaag 28 mei 11.00 uur geopend aan de M.S. van Riemsdijkweg 55 op het NDSM terrein in Amsterdam. De winkel zal elke zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 geopend zijn voor shoppers. Voor meer informatie over deze leuke en bekende vintagewinkel en de nieuwe vestiging kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Zipper.

Related Posts

Leave a Comment