HippieVal

door admin

HippieVal is een gloednieuw festival waar food, fashion en lifestyle moeiteloos worden gecombineerd. Hier beleef je de hippievibe met het hele gezin en waan je je even op Ibiza met een gezellige hippiemarkt en leuke activiteiten voor jong en oud.

Dit weekend vindt HippieVal plaats in het Bergse Bos in Rotterdam. De hele dag staat in het teken van genieten en dat begint al ‘s morgens vroeg met een yogasessie waar iedereen aan kan deelnemen. Je kunt tijdens het festival een bezoek brengen aan de gezellige hippiemarkt, genieten van dj’s en live optredens bij het podium of deelnemen aan één van de workshops voor jong en oud: van hoelahoepen tot het maken van dromenvangers.

HippieVal vindt plaats op zondag 26 juni in het Bergse Bos aan de Hoeksekade 160 in Rotterdam. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor €7,50 of ter plaatse voor €10,- en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Voor meer informatie over het festival of het volledige programma kun je een kijkje nemen op de website van HippieVal.

Related Posts

Leave a Comment