Love for Life

door Wanderlust

Alhoewel ook dit jaar bol staat van de muziek- en foodevents lijkt er een nieuwe categorie events te zijn geboren: de healthy lifestyle events. Eén van deze nieuwe events is het festival Love for Life: een event speciaal gericht op vrouwen die op zoek zijn naar de ideale balans tussen werk, sociaal, persoonlijke groei en gezondheid. Alles op dit festival staat in het teken van food, body en mind en er is van alles te beleven.

Love for Life

Tijdens het tweedaagse festival Love for Life staan sport, gezond eten en mindstyle centraal. Je kunt hier diverse workshops volgen over yoga, piekeren en hooggevoeligheid en presentaties volgen van grote namen als Kris Verburgh, Elise de Rijck, Johan Noorloos en Lisa Steltenpool. Ben je gek op lekker eten? Laat je dan inspireren in het kooktheater bij één van de kookdemonstraties van Chickslovefood of Cotton and Cream. Natuurlijk kun je hier ook naar hartenlust sporten tijdens de diverse work-out sessies, yogalessen en bootcamps. Ook is er een gezellige markt georganiseerd waar je kennismaakt met leuke merken en bedrijven zoals Maza, Viva Las Vega’s, Weleda, Kromkommer en Food2Smile.

Love for Life

Het festival Love for Life vindt plaats op 4 en 5 juni in de Jaarbeurs in Utrecht en is elke dag te bezoeken tussen 10.00 en 18.00. Kaartje zijn te bestellen via de website en kosten €18,- in de voorverkoop of €22,- aan de deur. Voor meer informatie over dit event, een uitgebreid programma of het bestellen van kaartjes kun je een bezoek brengen aan de website van Love for Life.

Bron foto’s: Love for Life @ Jaarbeurs

Related Posts

Leave a Comment