Bites & Stories Wine Tour

door admin

Afgelopen maart werden wij door de leuke meiden van Bites & Stories uitgenodigd voor een foodtour door Den Haag om zo kennis te maken met de leukste foodhotspots in hun geliefde stad. We hebben een ontzettend leuke dag gehad en leuke hotspots ontdekt als Hop & Stork, De Vegetarische Slager en Baladi. De foodtour viel zeker niet alleen bij ons in de smaak want het gaat heel erg goed met Bites & Stories en onlangs lanceerden zij ook nog eens een nieuwe tour: de Bites & Stories Wine Tour!

Bites & Stories Foodtour

De Wine Tour van Bites & Stories zal de twee passies van Marthe en Kerensa combineren, namelijk food tours en het drinken van wijn. In plaats van een wine tasting op één vaste locatie nemen zij deelnemers mee op een unieke tour langs maar liefst 5 verschillende locaties in zowel het oude centrum als het Zeeheldenkartier. Op iedere locatie vertellen de eigenaren over hun wijn en hun bedrijf en natuurlijk gebeurt dit alles onder het genot van heerlijke wijnen met bijpassende gerechtjes. Tijdens de tour weten de meiden ook nog van alles te vertellen over hun geliefde stad dus het wordt zeker een geslaagde tour!

Bites & Stories Foodtour

De nieuwe Wine Tour vindt plaats op vrijdagen van 16.00 tot 20.00. De tour is geheel in het Engels, maar kan in het Nederlands worden gegeven op aanvraag, en elke tour biedt ruimte voor 3 tot 10 personen. Natuurlijk bieden de meiden ook nog steeds hun food tour aan. Wil je meer weten over deze tours, de locaties die worden bezocht en de mogelijkheden tot het boeken van een tour? Bezoek dan zeker de website van Bites & Stories.

Related Posts

Leave a Comment