Binnenkort geopend: Jamie’s Italian Den Haag

door admin

Na al zijn jaren in het vak is Jamie Oliver nog steeds onverminderd populair en iedere foodie heeft wel één of meerdere kookboeken van Jamie in zijn kast staan. Niet alleen doet Jamie Oliver het goed als kookboekauteur en tv-chef, zijn restaurants zijn ook ongekend populair over de hele wereld. Vorig jaar opende de allereerste vestiging van Jamie’s Italian de deuren in de Markthal in Rotterdam en begin volgend jaar zal ook Den Haag kunnen genieten van Jamie’s Italiaanse lekkernijen.

Jamie’s Italian opende in 2008 het allereerste restaurant in Oxford en al snel bleek het concept zo’n succes dat er meer restaurants openden in zowel het Verenigd Koninkrijk als daarbuiten. Jamie’s Italian in de Markthal is een groot succes en we verwachten dat de nieuwe vestiging in Den Haag ook erg populair zal worden. Het menu van het restaurant is in elk geval veelbelovend. Zo geniet je hier van snacks en antipasti als knapperige inktvis, olijven, caprese salade en diverse bruschetta en als hoofdmenu heb je de keuze uit diverse pasta’s (maar liefst 12 opties!), maar ook een visstoofpot, sirloin steak of veggie burger.

De nieuwe vestiging van het restaurant zal naar verwachting in het voorjaar van 2017 de deuren openen in het Sijthoff gebouw in de Haagse binnenstad. Tot die tijd kun je natuurlijk altijd een bezoek brengen aan het restaurant in de Markthal in Rotterdam. Voor meer informatie over het restaurant en het menu kun je een bezoek brengen aan de website van Jamie’s Italian. Wij houden jullie in elk geval op de hoogte!

Related Posts

Leave a Comment