Nieuw geopend: Supermercado

door admin

Alhoewel de zomer nu toch wel echt voorbij is en het gure herfstweer ons allemaal drijft tot op de bank zitten met een dekentje is er in elk geval nog één plek waar je je helemaal in tropische sferen waant: het onlangs geopende Supermercado in Rotterdam. Hier geniet je van diverse gerechten uit de Latijns-Amerikaanse keuken onder het genot van een heerlijke cocktail

Bij Supermercado kan iedere liefhebbers van de Latijns-Amerikaanse keuken zijn hart ophalen. Of je nu van Mexicaanse taco’s, typisch Peruaanse ceviche, Argentijnse ribeye of Mexicaanse flan houdt: het staat allemaal op het menu. De vleesgerechten worden bereid op een heuse houtskoolgrill. Natuurlijk drink je bij deze gerechten een heerlijke cocktail, je bevindt je niet voor niets in een cocktailbar! Of je nu een margarita, mojito of tequila sour drinkt: het kan hier allemaal. De cocktailbar is zelfs bij Esquire in de running voor beste nieuwe cocktailbar. Bij Supermercado kun je ook een heuse cocktailworkshop volgen om zelf de heerlijkste dranken te serveren.

Je vindt Supermercado aan de Schiedamse Vest 91 in Rotterdam. Het restaurant is geopend van maandag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 01.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 02.00 uur.  Voor meer informatie over deze nieuwe hotspot of om een blik te werpen op het menu kun je een bezoek brengen aan de website van Supermercado.

Bron foto: https://www.facebook.com/supermercadorotterdam/

Related Posts

Leave a Comment