Nieuw geopend: Ayla

door Wanderlust

De knappe koppen achter de enorm succesvolle Suicide Club en Biergarten openden vorige week weer een nieuwe zaak met enorme potentie. Bij het nieuwe restaurant Ayla aan het Kruisplein in Rotterdam geniet je alle dagen van het jaar van de veelzijdige Mediterraanse keuken in de vorm van heerlijke tapas.

Ayla

Met de opening van Ayla heeft Rotterdam er een hippe hotspot bij waar je kunt neerstrijken voor fijne drankjes en heerlijke hapjes tot middernacht. In het restaurant bestaat het menu uit tapas en draait alles om shared dining, iets dat we in steeds meer zaken terugzien. Geen wonder want samen genieten van kleine hapjes is natuurlijk ook veel gezelliger. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor een smakelijk ontbijt of een uitgebreide lunch.

Ayla

Bij Ayla draait alles om de heerlijke en veelzijdige Mediterraanse keuken, maar de ondernemers willen met het restaurant ook een wereldse uitstraling afgeven een een breed publiek trekken. Dit doen ze door alles net even anders te doen en aandacht te hebben voor details. Zo worden bezoekers omringd door de geuren, kleuren, sferen en smaken van landen en gebieden als Spanje, Italië, Griekenland, Oost-Europa en Noord-Afrika. Deze eclectische mix van invloeden zie je terug op het menu, maar merk je ook in het interieur en in de sfeer. Ook hebben ze hun eigen vodka, jenever en gin laten ontwikkelen in samenwerking met Rutte.

Ayla

Je vindt het nieuwe restaurant Ayla aan het Kruisplein 153 in Rotterdam. Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 08.00 uur tot 00.00 uur. Voor meer informatie kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van Ayla.

Bron foto’s: Jesaja Hizkia voor Ayla

Related Posts

Leave a Comment