Allerhande Kerstfestival

door Wanderlust

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Albert Heijn ook dit jaar weer het Allerhande Kerstfestival. Vorig jaar was het festival volledig uitverkocht en bezochten ruim 30.000 bezoekers het festival waar Albert Heijn de bezoekers inspiratie bood voor het kerstdiner. Ook dit jaar worden bezoekers weer volop geïnspireerd: van borrel tot dessert.

Het Allerhande Kerstfestival is een veelzijdig festival waar je op de kerstmarkt bij de talloze foodstands kunt proeven en inspiratie en tips krijgt voor een verrassend en smakelijk kerstmenu. Naast de gezellige kerstmarkt zijn er ook diverse workshops en kooksessies bij te wonen van bijvoorbeeld chef-kok Ron Blaauw, wijnjournalist Harold Hamersma, culinair journalist Onno Kleyn en sterrenchef Moshik Roth. Je leert de fijne kneepjes van het vak van de besten in het vak waardoor je het ultieme kerstdiner kunt bereiden. Nieuw dit jaar is het Allerhande podium, de Allerhande proefkeuken en de speciale beauty, styling en cadeautent. Op het Allerhande podium kun je zien hoe de kerstklassiekers met een twist worden gemaakt en in de Allerhande proefkeuken valt van alles te proeven, zoals de gerechten uit de nieuwe Allerhande Kerstbox, en daar kun je ook terecht met al je culinaire vragen.

Het Allerhande Kerstfestival vindt ook dit jaar plaats in het Spoorwegmuseum op het Maliebaanstation 16 in Utrecht. Het festival is te bezoeken van vrijdag 9 december tot en met zondag 11 december van 10.00 uur tot 20.00 uur. Kaarten zijn te bestellen voor €10,- per stuk of €5,- voor kinderen van 6 tot 18 jaar. Kinderen tot en met 5 jaar mogen gratis naar binnen. Voor het bestellen van kaarten of voor meer informatie over het festival kun je een kijkje nemen op de website van het Allerhande Kerstfestival.

Bron foto: Albert Heijn

Related Posts

Leave a Comment