Utrecht Kookt

door Wanderlust

Na het grote succes van Amsterdam Kookt heeft de organisatie, Nederland Kookt, besloten het dit jaar grootser aan te pakken. Na de organisatie van onder andere Almere Kookt, Tilburg KooktNijmegen Kookt en Eindhoven Kookt de afgelopen maanden is ook Utrecht nog podium voor een eigen foodfestival. Dit weekend geniet heel Utrecht van diverse culinaire specialiteiten en gezellige live muziek tijdens Utrecht Kookt.

Het foodprogramma van Utrecht Kookt ziet er nu al erg veelbelovend uit. Zo geniet je hier van de specialiteiten van onder andere Bieterbal, Wurst & Co, The Oysterman, Pachamama, Buschetta en Vietnamama. Daarnaast zorgt Nederland Kookt ook altijd voor een interessant en uitgebreid muzikaal programma en dat is tijdens Utrecht Kookt ook zeker het geval. Zo kun je hier optredens van bijvoorbeeld de Lucky Fonz III, Hans Dulfer, The Cool Quest en Causes bijwonen. Naast al deze culinaire en muzikale belevenissen ben je hier ook aan het juiste adres voor een heleboel entertainment. Zo zijn er op het terrein diverse kermisattracties aanwezig en is er genoeg te doen voor kinderen.

Utrecht Kookt vindt plaats van vrijdag 9 september tot en met zondag 11 september in Park Transwijk in Utrecht. De toegang is geheel gratis. Voor meer informatie over dit nieuwe festival en de muziek- en foodtruckprogrammering kun je een kijkje nemen op de website van Utrecht Kookt. Dit is ook de laatste editie van Nederland Kookt van dit jaar.

Related Posts

2 Beantwoorden

Benthe 10 september 2016 - 11:23 pm

Leuk, ik ga morgen :-)!!

Reply
Tessa 10 september 2016 - 11:25 pm

Wat leuk! Heel veel plezier!

Reply

Leave a Comment