Binnenkort geopend: Poké Perfect

door Wanderlust

Alhoewel er misschien niet direct een belletje bij je gaat rinkelen als we het hebben over traditioneel Hawaiiaanse cuisine is deze keuken wel aan een enorme opmars bezig in ons land. Vooral de poké bowl is een enorme hit en het lijkt erop dat we op steeds meer plekken in ons land kunnen proeven van deze lekkernij. Na restaurant Pokébowl in Rotterdam is nu ook Amsterdam binnenkort zijn eerste pokérestaurant rijker met de opening van Poké Perfect.

Misschien zegt het je nog niet heel erg veel, maar de foto’s spreken eigenlijk al voor zich. Een poké bowl is te omschrijven als een soort ‘sushi in a bowl’ en bestaat traditioneel uit rijst, rauwe vis en diverse toppings. Het is een traditioneel Hawaiiaans gerecht en bestaat uit verse en supergezonde ingrediënten. Bij Poké Perfect kun je kiezen uit één van hun ‘signature dishes’ of je kunt je eigen poké bowl samenstellen waarbij je achtereenvolgens een basis kiest uit diverse soorten rijst, quinoa of groente, een hoofdingrediënt zoals zalm, tonijn, kip of tofu, en toppings en saus naar keuze, zoals komkommer, ananas, mango, zoete aardappel, citrussaus, sesamsaus, knapperige tempura, knapperige uien of wasabi. Mocht je voor meer gemak willen gaan dan kun je ook kiezen voor de sushirrito: een sushi wrap met ingrediënten naar keuze.

Poké Perfect zal deze maand nog de deuren openen aan de Prinsengracht 502 in Amsterdam. De zaak zal 7 dagen per week geopend zijn van 11.30 uur tot 22.00 uur. Naast dat je een bezoek kunt brengen aan hun restaurant kun je er binnenkort ook voor kiezen om maaltijden thuis te laten bezorgen en online te bestellen. Wil je meer weten over deze nieuwe hotspot of een kijkje nemen op de menukaart? Bezoek dan de website van Poké Perfect.

Bron foto: https://www.facebook.com/PokePerfect/

Related Posts

Leave a Comment