Festival De Opening

door Wanderlust

Het culturele seizoen in Emmen wordt dit weekend groots ingeluid met het vierdaagse festival De Opening. Van 8 tot en met 11 september is er in het centrum van Emmen van alles te beleven op cultureel gebied. Van optredens van grote landelijke acts tot lokaal talent en van foodaanbieders tot een Uitmarkt: je vindt het hier allemaal.

Traditioneel wordt in september het culturele seizoen van Emmen ingeluid met het festival De Opening. Het is vier dagen lang feest in Emmen en voor jong en oud is er van alles te beleven. Grote artiesten als Di-Rect, Dio, Jett Rebel, Dotan en Ronnie Flex treden hier op, maar ook lokaal talent. Door de hele stad vind je diverse podia en er is ook volop aandacht voor dans, kunst en theater. Er is een streetfoodplein met maar liefst 15 foodtrucks, met onder andere Barra Paella, Meattruck, Chef Piripiri en Taco’s Hermanos en ook een apart Erfgoedplein. Op zaterdag 10 september vinden zowel de Uitmarkt als de Bohemian Ibiza Markt plaats.

Festival de Opening in Emmen vindt plaats van donderdag 8 september tot en met zondag 11 september in het centrum op diverse locaties. Voor meer informatie over de programmering of voor praktische informatie kun je een kijkje nemen op de website van Festival De Opening.

Bron foto: https://www.facebook.com/emmendeopening

Related Posts

Leave a Comment