Nieuw seizoen Mind of a Chef

door admin

Jullie weten ondertussen vast wel dat wij gek zijn op alles wat met eten te maken heeft en dat geldt dus ook zeker voor kookprogramma’s. Eén van onze favorieten op Netflix in The Mind of a Chef waarin je kennismaakt met ‘s werelds bekendste chef-koks en hun keukens. De serie is al sinds de lancering in 2012 een enorm succes en binnenkort verschijnt dan ook alweer het 5e seizoen!

De serie The Mind of a Chef bestaat al uit vier seizoenen bestaande uit elk 16 afleveringen waarin elke keer een andere chef-kok centraal staat voor een aantal afleveringen. Je leert de chef zelf kennen, maar ook zijn of haar restaurant, inspiratiebronnen en favoriete gerechten. Zo maakten we onder andere al kennis met David Chang, April Bloomfield en Magnus Nilsson. De serie wordt gepresenteerd door Anthony Bourdain en tijdens de afleveringen komen ook wetenschappelijke en geschiedkundige informatie over de gerechten en keukens aan bod. Een heel volledig, leerzaam en vermakelijk programma dus dat zeker de moeite waard is!

In seizoen 5 van The Mind of a Chef zullen we kennismaken met Ludo Lefebvre van restaurant Petit Trois in Los Angeles. Hij zal centraal staan in 8 afleveringen van het nieuwe seizoen. Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt, maar de trailer is wel al vrijgegeven en kun je hieronder bekijken. Wij zijn nu al erg benieuwd!

Related Posts

Leave a Comment