Duizel in het Park

door admin

Op 5, 6 en 7 augustus kun je Rotterdam je kunstminnende hart ophalen tijdens Duizel in het Park, een kleinschalig festival in het Vroesenpark in Rotterdam waar iedereen welkom is. Het festival omschrijft zichzelf als een sprankelend kunst- en verhalenlandschap en is een ontdekkingstocht langs literatuur, kunst, theater en muziek.

Ook dit jaar draait Duizel in het Park om stadsgeluk en maken bezoekers middels het culturele programma kennis met alles wat het stadsleven zo de moeite waard maakt. Het programma staat boordevol optredens, inspirerende verhalen en ontmoetingen. Daarnaast is er ook qua vermaak en op culinair gebied genoeg te beleven. Zo kun je tijdens Duizel in het Park een dansje wagen tijdens de Afterparty, deelnemen aan yoga, aanschuiven bij het Duizelmaal of deelnemen aan een wijproeverij.

Duizel is het Park vindt plaats van zaterdag 5 tot en met zondag 7 augustus. Het festival is gratis toegankelijk voor kinderen tot en met 12 jaar, volwassenen betalen per dag een kleine bijdrage van €3,-. Kaartjes kunnen worden gekocht bij de ingang van het festival. Voor meer informatie over dit leuke festival kun je een kijkje nemen op de website van Duizel in het Park, hier vind je ook het volledige programma.

Bron foto: http://www.uitagendarotterdam.nl/

Related Posts

Leave a Comment