Ben & Jerry’s vegan ijs

door admin

Voor alle vegans en mensen met een lactose intoleratie is er heel goed nieuws. Ben & Jerry’s heeft namelijk besloten volgend jaar vegan ijs op te nemen in hun assortiment! De planning is dat deze nieuwste ijsvariant in de lente van 2016 in de schappen ligt.

Dat Ben & Jerry’s een vegan ijsvariant op de markt brengt komt niet geheel als een verrassing. Al lange tijd was er heel veel vraag naar vanuit de fans en er zijn zelfs petities gestart om vegan ijs op te laten nemen in het assortiment. Dit heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen want Ben & Jerry’s heeft laten weten dat zij, mede door de enorme vraag, zijn begonnen met de ontwikkeling van een zuivelvrije variant van hun ijs.

De ijsmakers zijn nog druk in het ontwikkelingsproces van deze nieuwe variant, maar er is wel al bekend gemaakt dat zij deze nieuwe ijsvariant willen maken met kokosmelk of amandelmelk. Over de smaak is nog niets bekend. Wil jij meebeslissen over deze nieuwe smaak? Breng dan een stem uit op jouw favoriet via deze link.

Ben & Jerry’s zal beginnen met één lactosevrije ijssmaak, maar wie weet hoe dit zich zal ontwikkelen. Bij groot succes zou het zomaar zo kunnen zijn dat het assortiment al snel wordt uitgebreid!

Bron foto 1: http://demanddairyfree.com/
Bron foto 2: http://www.benjerry.com/

Related Posts

2 Beantwoorden

Marieke 6 februari 2016 - 6:01 pm

Leuk, ondanks dat ik niet lactose intolerant of veganist ben, ben ik hier wel ontzettend blij mee! Goede ontwikkeling, ik ga zeker stemmen!

Reply
Tessa 6 februari 2016 - 6:55 pm

Stemmen kan helaas niet meer, maar de smaken zijn eerder deze week bekend gemaakt, kijk maar eens hier: http://awkwardduckling.nl/2016/02/vegan-ben-jerrys/. Wij vinden het ook een ontzettend goede ontwikkeling!

Reply

Leave a Comment