Favoriet: Rebel Kitchen

door Wanderlust

Kennen jullie de ontzettend leuke en lekkere producten van Rebel Kitchen al? Rebel Kitchen is opgericht in 2014 in Engeland en heeft als missie om mensen weer enthousiast te maken over echt eten. Hun producten zijn puur natuur: gemaakt van simpele ingrediënten zonder rare toevoegingen of conserveringsmiddelen. Niet alleen zijn hun drankjes heerlijk, de pakjes zien er ook zo leuk uit!

Rebel Kitchen produceert heerlijke drankjes die zij mylk noemen. Deze drankjes zijn gemaakt van kokosmelk en dus vrij van lactose, gluten en soja. De mylks zijn beschikbaar in de smaken chocolate, coffee, matcha green tea en chai. Daarnaast heeft Rebel Kitchen ook een aantal mylkdrankjes speciaal voor kinderen in de smaken chocolate, banana en orange chocolate. Geen rare ingrediënten, gewoon water, kokosmelk, dadelnectar en smaakmakers zoals cacao, chaikruiden of koffie. Zoveel mogelijk ingrediënten zijn biologisch en de producten zijn geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Rebel Kitchen

De mylks van Rebel Kitchen zijn gelukkig op steeds meer plekken in Nederland te verkrijgen, onder andere bij de Landmarkt en AH to go. Voor meer informatie over deze heerlijke drankjes kun je een bezoek brengen aan de website of de Facebookpagina van Rebel Kitchen.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/rebelkitchenuk/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/rebelkitchenuk/

Related Posts

Leave a Comment