Nieuw: Dee’s

door admin

Er is steeds meer aandacht voor vegetarische en veganistische voedingsalternatieven en deze nieuwe producten in de schappen van de winkels maken ons zo blij! Nu de Vegan Challenge op 1 oktober weer van start gaat en ik (Tessa) deze keer meedoe is het fijn om te weten dat er steeds meer vegetarische en veganistische opties beschikbaar zijn. Zo maakten wij afgelopen week kennis met de mooie producten van Dee’s.

Dee’s is een van oorsprong Iers merk opgezet door de voedingsdeskundige Deirde. Haar bedrijf, Dee’s Wholefoods, brengt producten op de markt die niet alleen vegan zijn, maar ook bestaan uit biologische ingrediënten zonder toevoeging van gluten, soja, gmo’s of kunstmatige stoffen. Dat is nog eens puur genieten!

Dee's Wholefoods

De lijn van producten van Dee’s bestaat uit onder andere worsten gemaakt van champignons, erwten en zeewier, burgers gemaakt van bonen en groentepotjes.

De producten van Dee’s zijn onder andere verkrijgbaar bij de Jumbo. Wil je meer weten over Dee’s of over de producten in hun assortiment? Bezoek dan eens de website van Dee’s Wholefoods.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/DeesWholefoods
Bron foto 2: https://www.facebook.com/DeesWholefoods

Related Posts

2 Beantwoorden

Marlotte 26 september 2015 - 4:57 pm

Hier ben ik heel erg benieuwd naar! Fijn dat ze ook glutenvrij zijn!

Reply
Tessa 26 september 2015 - 5:28 pm

Wij zijn ook heel benieuwd, we proberen het snel een keer!

Reply

Leave a Comment