Marks & Spencer’s Food Hall

door admin

Marks & Spencer vinden wij een onwijs fijne winkel en deze bezoeken wij ook regelmatig in Amsterdam. Het is daarom logisch dat wij bij een bezoek aan Den Haag ook de Marks & Spencer’s Food Hall niet konden overslaan! De Food Hall is ruim een jaar geleden geopend en loopt super goed. Wat logisch is, want de winkel is niet alleen mooi en leuk om te bezoeken, de kwaliteit en het aanbod is er ook onwijs fijn. Voor ons was dit het eerste bezoek naar de Food Hall en wij hebben natuurlijk onze ogen uitgekeken. Wij zijn ook absolute suckers voor leuke en mooie verpakkingen en die vind je bij de Marks en Spencer, heel veel zelfs.

wanderlust-blog.nl/marks spencer
De Food Hall van maar liefst 700 vierkante meter telt heel veel verschillende producten. Je vind je hier schappen vol heerlijk eten en drinken. Natuurlijk is dit te veel om op te noemen, maar enkele producten die wij erg fijn vinden zijn de Britse artikelen zoals de zalm en scones en de kant-en-klaar maaltijden, deze zijn erg divers (en lekker!) Je vindt hier je dagelijkse boodschappen, maar ook hele bijzondere producten die je niet gauw in een doorsnee supermarkt vindt. Wat ook erg leuk is aan de Food Hall is de bakkerij en koffiebar, hier vind je heerlijk vers brood, gebak, typische Britse hapjes en natuurlijk lekkere koffie.

wanderlust-blog.nl/marks spencers
Wij zijn onwijs enthousiast over de Food Hall en raden jullie ook zeker aan om eens een kijkje te nemen. De Food Hall is te vinden op de Grote Marktstraat 32 in Den Haag. De openingstijden zijn op maandag tot en met woensdag en op vrijdag van 9:00 tot 20:00, op donderdag van 9:00 tot 21:00, op zaterdag van 10:00 tot 20:00 en op zondag van 12:00 tot 18:00. Wil je meer weten over Marks en Spencer? Klik dan hier voor de website.

Update: Helaas sluiten de Nederlandse vestigingen van Marks & Spencer in Amsterdam en Den Haag de deuren vanwege kostenbesparingen.

Related Posts

Leave a Comment