Tosti van Josti

door admin

Tijdens ons bezoek aan Den Haag mochten we natuurlijk zeker Tosti van Josti niet overslaan, we hadden zoveel goeds over deze hotspot gehoord. Deze lunchroom midden in het centrum serveert niet alleen heerlijke drankjes en maaltijden, zij nemen sociaal, maatschappelijk en verantwoord ondernemen ook erg serieus en dat zie je terug in alle aspecten van Tosti van Josti.

Tosti van Josti

Tosti van Josti is niet zomaar een lunchroom en dat merk je meteen als je hier binnenstapt. Het interieur is gezellig, er hangt prachtige kunst aan de muur en je kunt hier genieten van een maaltijd of een drankje aan één van de gezellige tafeltjes of op één van de vele schommels in de zaak. Wij waren natuurlijk direct razend enthousiast! Maar het opvallende interieur is zeker niet het enige aspect waarmee Tosti van Josti zich onderscheidt. Bij deze lunchroom staat sociaal, maatschappelijk en verantwoord ondernemen voorop, wat bijvoorbeeld betekent dat bij Tosti van Josti zowel mensen zonder als mensen met verstandelijke beperking werken. Zo krijgt iedereen een kans op de arbeidsmarkt en op goede begeleiding in het werk en dat is natuurlijk prachtig. Ook de kunst die wordt tentoongesteld aan de muren is gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking.

Tosti van Josti

Bij Tosti van Josti stap je natuurlijk niet alleen binnen voor het interieur of voor de mooie bedrijfsfilosofie, het is een heerlijke plek om even neer te strijken tijdens het winkelen voor een hapje en een drankje. Natuurlijk serveren ze hier diverse tosti’s, maar je kunt ook kiezen voor een panini, salade, soep of een gebakje. Daarbij kun je natuurlijk kiezen voor koffie, thee of fris, maar probeer zeker eens hun huisgemaakte limonade of ice tea of één van de heerlijke bieren van Maallust. Bij Tosti van Josti werken ze met zoveel mogelijk biologische ingrediënten en je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling niet ter plekke op te eten, maar mee te nemen.

Tosti van Josti

Je vindt Tosti van Josti in Den Haag aan de Korte Poten 5. De zaak is van maandag tot en met zondag geopend van ‘s ochtends vroeg tot het eind van de middag. Wil je meer weten over deze ontzettend leuke hotspot? Bezoek dan ook eens de website van Tosti van Josti.

Related Posts

2 Beantwoorden

Dalinka 14 oktober 2015 - 7:47 pm

Die schommels? Zo gaaf! Ik zou alleen blijven schommelen en bewegen en dat eet dan weer lastig?

Reply
Tessa 14 oktober 2015 - 9:20 pm

Ja, grappig he? Het is zo’n leuke zaak!

Reply

Leave a Comment