Hop & Stork

door admin

Begin deze maand waren wij uitgenodigd om mee te gaan op Foodtour in Den Haag door Bites & Stories en hebben wij op een ontzettend leuke manier kennisgemaakt met de stad en allerlei leuke hotspots die wij nog niet kenden. Eén van deze leuke hotspots in Hop & Stork, een chocolatier en restaurant in de Passage in het centrum van Den Haag.

Hop & Stork

Alhoewel wij nog aardig wat chocolade wegwerken in een jaar blijkt de gemiddelde chocoladeconsumptie onder Nederlanders over het algemeen te verbleken bij die de Zwitsers, Fransen en Belgen. Waar zij maar liefst 12 kilo chocolade per jaar consumeren blijven wij Nederlanders hangen rond de 4 kilo per jaar. Hop & Stork is zo’n 1,5 jaar geleden gestart om ook Nederlanders te laten genieten van écht lekkere chocolade en om te stimuleren dat wij onszelf vaker zo’n verwenmoment gunnen. En dat kan zeker bij deze chocolatier!

Hop & Stork

Bij Hop & Stork kijk je je ogen uit, zoveel moois en lekkers is er te ontdekken aan chocoladecreaties in hun winkel.  In hun open chocoladeatelier zie je met eigen ogen hoe al dit moois wordt gemaakt en je kunt ter plaatse of in het restaurant natuurlijk van alles proeven. Ze houden bij Hop & Stork van experimenteren met smaken en daarom vind je hier ook veel verrassende smaakcombinaties, zoals witte breekchocolade met frambozen of chocolade met peper of sereh. Op het moment dat wij de winkel bezochten waren ze helemaal in Paassferen en stond de winkel vol met grote en kleine paaseieren en paashazen.

Hop & Stork

In het bijbehorende restaurant kun je terecht voor een kopje koffie of thee en natuurlijk een hapje erbij. Niet alleen is hun koffie als 3e verkozen in de koffietest van het AD, je krijgt bij elke kopje koffie of thee ook standaard iets lekkers geserveerd om zo kennis te maken met de heerlijke chocoladekunsten van Hop & Stork. Natuurlijk kun je bij Hop & Stork ook terecht voor een lunch met verse sappen en diverse broodjes, al zou het zonde zijn om niet iets van hun heerlijke chocolade te proeven.

Hop & Stork

Wil jij zelf ook aan de slag met koffie of chocolade? Bij Hop & Stork kun je ook diverse workshops en proeverijen volgen, zoals een proeverij van wijn en chocolade of een workshop latte art en koffie. Op de website vind je een uitgebreide beschrijving van de workshops en een overzicht van alle aankomende workshops en proeverijen.

Hop & Stork

Je vindt Hop & Stork in de Passage 82 in het centrum van Den Haag. Zowel de winkel als het restaurant is 7 dagen per week geopend. Breng ook zeker eens een bezoekje aan de mooie website van Hop & Stork voor meer informatie of om hun menukaart te bekijken.

Related Posts

1 comment

Fleur 30 maart 2016 - 6:05 pm

Wat een leuk plekje in Den Haag! Ook grappig dat ze workshops geven. Ik ga hem zeker onthouden 🙂

Reply

Leave a Comment