Nieuw in de schappen: Johnny Doodle

door admin

Maak kennis met Johnny Doodle: een nieuw merk dat fudge in de meest heerlijke smaken op de markt brengt waar het water je direct van in de mond loopt. Johnny Doodle is een Rotterdams bedrijf dat streeft naar de hoogste kwaliteit producten. Hiervoor maken zij enkel gebruik van pure en eerlijke ingrediënten. De heerlijke fudge is verkrijgbaar in 4 fijne smaken: salty caramel, rum & raisins, vanilla en chocolate.

Op dit moment zijn de producten van Johnny Doodle te verkrijgen bij de PLUS, maar binnenkort vind je hun fudge ook bij andere Nederlandse supermarkten in ons land. En er is meer goed nieuws want volgend jaar zal het merk ook een lijn chocoladerepen op de markt brengen. Wij kunnen niet wachten! Wil je meer weten over dit leuke merk? Bezoek dan eens de Facebookpagina van Johnny Doodle voor meer informatie en een overzicht van al hun producten.

Update: Hebben jullie al kennisgemaakt met de heerlijke chocoladerepen van Johnny Doodle? Een echte aanrader, de Milk Fudge & Brownie is onze absolute favoriet!

Update: De fudge is ondertussen in supermarkten door het hele land verkrijgbaar. Je vindt de fudge onder andere bij Deen, Coop, Albert Heijn, Plus, Boni, Nettorama, Hoogvliet, MCD, Dekamarkt  en Jan Linders.

Bron foto: https://www.facebook.com/Johnny-Doodle-1574834832768782/

Related Posts

Leave a Comment