Eat Company

door admin

In Den Haag vindt je een heleboel leuke eettentjes en helaas kan een mens niet zoveel op één dag eten anders hadden we al deze leuke hotspots met liefde bezocht. Tijdens ons bezoek aan Den Haag afgelopen weekend moesten we dan ook keuzes maken en één van de hotspots die wij wel hebben bezocht was Eat Company, een gezellige lunchroom in het centrum. Met een leuk interieur, een fijne menukaart en een gezellige sfeer een absolute aanrader!

Eat Company

Wat ons het eerste opviel bij Eat Company was dat het hier heel erg druk was. Dat is natuurlijk ook niet zo gek want niet alleen is de kaart erg uitgebreid, de prijzen zijn ook nog eens heel erg redelijk. Voor een paar euro eet je hier al een heerlijk belegde panini of ciabatta met een kop koffie of thee. Wij kozen voor een tuna melt panini en een BLT en beide broodjes waren heerlijk! Ze zijn hier trouwens gek op avocado: heel veel broodjes worden geserveerd met avocado en op de muur van de zaak vindt je een grote tekening waarop alle wetenswaardigheden over avocado te vinden zijn.

Eat Company

Eat Company onderscheid zich van andere lunchrooms door de nadruk te leggen op puur en eenvoudig, zowel in interieur als in hun menu. Ze maken hier alles vers van pure ingrediënten en je ziet deze nadruk ook terug in kleine details, zoals de Clipper thee die ze serveren. Natuurlijk kun je hier heerlijk zitten aan één van de kleinere tafels, de grote houten tafel of buiten op het terras, maar bestellen doe je zelf aan de bar.

Eat Company

Je vindt Eat Company in Den Haag aan de Dagelijkse Groenmarkt 32. Helaas heeft Eat Company geen website of Facebookpagina, maar dat past dan ook wel weer bij puur en eenvoudig.

Related Posts

Leave a Comment