BLOEM

door admin

Tijdens ons bezoek aan Den Haag hebben we naast een heleboel leuke winkels, zoals Wauw en de Marks & Spencer Food Hall, natuurlijk ook een heleboel fijne lunch hotspots bezocht. Eén van onze favorieten was BLOEM in de Korte Houtstraat. De kleine, maar gezellige, lunchroom ligt verstopt in een zijstraat middenin het centrum, maar is absoluut de moeite van een bezoek waard vanwege de heerlijke taarten en de gezellige sfeer.

BLOEM

BLOEM is een heus begrip in Den Haag en omstreken. Het moment dat wij een foto van BLOEM op Instagram zetten kregen we diverse reacties van anderen die BLOEM hadden bezocht en er enorm enthousiast over waren. Dat is niet verwonderlijk aangezien BLOEM een ontzettend gezellige sfeer weet te combineren met heerlijke koffie, taarten en lunchgerechten. De inrichting is een beetje tuttig, met schilderijtjes aan de muur, gebloemde lampenkappen en ouderwets theeservies, en dat creëert nu net die gezellige sfeer, alsof je bij oma op de thee bent.

BLOEM

De kaart van BLOEM maakt het moeilijk kiezen. Ze hebben een grote selectie aan diverse theesoorten, waaronder een optie voor thee voor twee. Echte koffieliefhebbers (wij!) kunnen hun hart hier ophalen met een aantal verrassende koffiesmaken zoals de dirty chai en speculaas latte. Natuurlijk staan er ook diverse soorten fris en smoothies op de kaart. Voor de brunch en lunch serveert BLOEM originele gerechten die je niet zo snel ergens anders op het menu ziet staan. Denk hierbij aan een quiche, blueberry pancakes of suikerbrood wentelteefjes. Maar de voornaamste reden waarom iedereen zo lyrisch is over BLOEM is de selectie aan heerlijke taarten. Alle taarten op het menu zijn homemade en het aanbod varieert iedere keer. Ze maken hier bijvoorbeeld een citroen-merengue taart, een carrot cake of een sticky toffee taart.

BLOEM

Je vindt BLOEM in de Korte Houtstraat 6 in Den Haag. De lunchroom is geopend van woensdag tot en met zondag, maar groepen vanaf 20 personen kunnen desgewenst ook op maandag en dinsdag reserveren voor een high tea of high lunch. Wil je meer weten over deze leuke hotspot in Den Haag? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Bloem.

Related Posts

Leave a Comment