Nieuw geopend: Brouwerij Troost

door admin

Kleinschalige brouwerijen zijn booming in Nederland en één van deze succesvolle brouwerijen is Brouwerij Troost in Amsterdam. Gevestigd in de Pijp sinds anderhalf jaar geleden was de brouwerij in een voormalig klooster gelijk een enorme hit. Er is nu goed nieuws voor alle liefhebbers van de bieren van Troost want sinds kort heeft de brouwerij een tweede vestiging geopend in Amsterdam op het Westergasterrein.

Bij Brouwerij Troost wordt al het bier zelf gebrouwen. Ze brouwen hier onder andere Troost Lager, Weizen, Tripel en Smoked Porter en al deze bieren zijn ook te proeven bij Brouwerij Troost. Eerst werd hun bier alleen geschonken bij hun vestiging in de Pijp en Café Kostverloren, maar sinds deze maand heeft Brouwerij Troost ook de deuren geopend op het Westergasterrein. Deze locatie is een brouwerij, brewpub en winkel ineen. Je kunt natuurlijk in de brewpub genieten van hun heerlijke bieren en een heerlijke maaltijd, maar je kunt in de bijbehorende winkel ook (gekoelde) bieren kopen om thuis ook te genieten van de bieren van Troost.

De nieuwe vestiging van Brouwerij Troost vind je aan de Pazzanistraat 25-27 op het Westergasterrein. Natuurlijk kun je ook altijd een bezoek brengen aan hun eerste vestiging in de Pijp op het Cornelis Troostplein 21. Bezoek ook zeker eens de website van Brouwerij Troost om meer te lezen over hun locaties en de bieren die zij brouwen.

Bron foto: https://www.facebook.com/brouwerijtroost

Related Posts

Leave a Comment