Markt van 1001 Smaken

door admin

Afgelopen weekend vond de Markt van 1001 Smaken plaats in Amsterdam en wij waren erbij. Hier hebben wij niet alleen heerlijk rondgestruind en gegeten, maar ook veel inkopen kunnen doen. Het was onwijs druk, maar ook erg gezellig!

wanderlust-blog.nl/markt-van-1001-smaken
In het Foodcenter aan de Jan van Galenstraat vond de markt afgelopen weekend plaats. Hier was van alles te zien, proeven, ontdekken en te beleven. Er waren ruim 90 kramen met diverse producten en maaltijden en wij hebben dus onze ogen uitgekeken! Er waren kraampjes met kruiden, verschillende soorten thee, groenten en fruit, vlees, vis, vleeswaren, drankjes en allerlei exotische etenswaren.

wanderlust-blog.nl/markt-van-1001-smaken
Er waren veel marktkraampjes waar je heerlijk inkopen kon doen, maar er waren ook veel diverse foodtrucks en andere mobiele keukentjes. Een paar van onze favorieten waren The Lebanese Sajeria, de koffiekraam van Hier en Daar en er stond een kraampje met heerlijke olijven, vijgen, noten en tapenades. We mochten van alles proeven en dit vonden wij natuurlijk geweldig. Het was lekker druk op de markt, maar de kramen waren ruim opgezet, dus de drukte was totaal niet storend.

wanderlust-blog.nl/markt-van-1001-smaken
Wij hebben genoten van de markt en vinden het een absolute aanrader voor volgend jaar! Voor meer informatie over de Markt van 1001 smaken klik je hier.

Related Posts

Leave a Comment