Nieuw geopend: ROBBIES

door admin

Sinds vorige week is Den Bosch een nieuwe hotspot rijker met de opening van ROBBIES, een modern ‘warenhuis’. ROBBIES wordt door de oprichters beschreven als een bijzondere ontmoetingsplek waar je kunt winkelen, ontspannen, snuffelen, werken en proeven.

ROBBIES is gevestigd op een bijzonder locatie: een voormalig bankgebouw met een enorme oppervlakte. De winkel is maar liefst 1000 m2 groot in oppervlakte en dat betekent dus een heleboel ruimte voor prachtige producten. Je vindt hier dan ook een ontzettend ruim en verrassend assortiment, van prachtige interieuritems tot kleding en van bijzondere foodproducten tot de leukste papierwaren.

ROBBIES opende op 11 september de deuren en was gelijk een grote hit onder bezoekers en de grote media. Dat is ook niet verwonderlijk omdat ROBBIES precies dat biedt waar consumenten tegenwoordig naar op zoek zijn: een plek waar men kan werken, eten, ontspannen en winkelen. ROBBIES staat voor Rebels, Ondernemend, Beminnelijk, Bijzonder, Inspirerend, Energiek en Stoer en dat zijn ook precies de elementen die je terug zult vinden in deze winkel. Een warenhuis dat helemaal van deze tijd is dus.

Je vindt Robbies in Den Bosch aan de Verwersstraat 33. De website is momenteel nog onder constructie, maar voor meer informatie kun je de Facebookpagina van ROBBIES bezoeken.

Related Posts

2 Beantwoorden

Mylou 20 september 2015 - 12:09 pm

Laat ik nou net in Den Bosch wonen ;)! Ik had er nog helemaal niet van gehoord, maar ik ben zeker nieuwsgierig geworden!

Reply
Tessa 20 september 2015 - 4:12 pm

Oh wat leuk! Dan moet je er zeker even snel een kijkje nemen! Wij wonen helaas niet in de buurt, maar een dagje Den Bosch staat zeker binnenkort op de planning.

Reply

Leave a Comment