Allerhande Kerstfestival

door admin

Dat Albert Heijn met hun eigen tijdschrift Allerhande grootse plannen heeft werd al duidelijk toen zij vorige maand startten met hun eigen Allerhande Maaltijdenbox, tot vreugde van velen. Nu gaat Albert Heijn nog een stapje verder, in december zullen zij namelijk hun allereerste foodfestival organiseren: het Allerhande Kerstfestival. Tijdens het Allerhande Kerstfestival wil Albert Heijn heel Nederland inspireren met fijne recepten voor de feestdagen, maar natuurlijk is er ook een heleboel aandacht voor nieuwe trends en producten. Albert Heijn omschrijft het festival zelf als een evenement in stijl van de populaire foodfestivals met de sfeer van een kerstmarkt.

Tijdens het festival staan proeven, eten en drinken centraal, maar natuurlijk wordt er ook volop aandacht besteed aan Kerst. Zo kan men hier volop inspiratie opdoen voor het Kerstdiner en krijgt men een voorproefje van het Kerstassortiment van Albert Heijn. Bezoekers kunnen deelnemen aan diverse workshops of inspiratie opdoen tijdens de live kooksessie van diverse bekende koks en experts. Daarnaast wordt er ook van alles georganiseerd voor de kleintjes en is er ook gedacht aan entertainment. Er zullen live optredens plaatsvinden en voor de echte winterfans is er een heuse schaatsbaan op het festival te vinden.

Het Allerhande Kerstfestival zal plaatsvinden op 11, 12 en 13 december in het Spoorwegmuseum in Utrecht. De kaartverkoop start op 5 oktober via de website van het Allerhande Kerstfestival.

Related Posts

Leave a Comment