Nieuw: Artisan Snackpots

door Wanderlust

We hebben allemaal wel eens haast en in deze gehaastheid vergeten we wel eens goed te eten. Een simpele, en vaak ongezonde, snack is dan al snel een makkelijk redmiddel om de dag door te komen. Gelukkig hoeft dit tegenwoordig niet meer met de opkomst van steeds meer gezondere alternatieven voor de snelle snack. Eén van die nieuwe producten is de snackpot van Artisan in drie verrassende variaties.

Artisan kennen we vast allemaal wel uit de supermarkt, ze brengen diverse granen op de markt die niet zo bekend zijn in Nederland, waaronder couscous, freekeh, spelt, quinoa en bulgur. Met deze granen hebben ze een nieuwe snackconcept bedacht, de snackpots. In een snackpot worden de heerlijke granen van Artisan gecombineerd met diverse bonen, zaden en kruiden en zo ontstaat er een heerlijke en makkelijke snack voor tussendoor. Je hoeft enkel nog kokend water toe te voegen en binnen enkele minuten is de maaltijd klaar om te eten.

De snackpots van Artisan zijn verkrijgbaar in drie verrassende variaties:

  • Moroccan Spiced; met couscous, quinoa, freekeh en linzen
  • Mint Tabouleh; couscous, quinoa, freekeh en edamame
  • Sweet Chili; couscous, quinoa, freekeh en edamame

Onze favoriet is de Sweet Chili, een heerlijke combinatie van granen met edamame en flink gekruid. De Moroccan Spiced vonden wij minder interessant vanwege het ontbreken van een echt uitgesproken smaak.De snackpots van Artisan zijn nu verkrijgbaar bij de supermarkt. Voor meer informatie over deze snackpots of de andere producten uit het assortiment kun je een kijkje nemen op de website van Artisan.

banner

Related Posts

Leave a Comment