Nieuw geopend: TIEN

door admin

Conceptstores zijn booming en ook buiten de Randstad duiken er steeds meer nieuwe conceptstores op. Zo ook in Tilburg, waar vorige maand de conceptstore TIEN is geopend. Bij TIEN kun je je laten inspireren door nieuwe en creatieve producten op het gebied van food, fashion en interieur.

Bij TIEN vind je prachtige producten van merken als Jutka & Riska, Things I Like Things I Love, Ogreen Clean machines en Eef & Co. Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment bestaande uit merken die unieke producten maken, gelukkig ook veelal met zorg voor mens en milieu. Bij TIEN kun je natuurlijk ook terecht voor een hapje en drankje. De menukaart wisselt regelmatig, maar je bent hier altijd verzekerd van een heerlijk kopje koffie of thee met een gebakje of een heerlijke lunch. Ze werken zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers zoals TeaMakery, SweetbyNature, Simon Levelt en De Walhoeve.

TIEN

Je vindt Tien aan de Nieuwlandstraat 55 in Tilburg. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en op koopzondagen. Wil je meer weten over deze leuke conceptstore? Bezoek dan eens de website van Tien. Hier vind je bijvoorbeeld een overzicht van de merken die worden verkocht bij Tien en binnenkort kun je hier ook online shoppen bij Tien.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/TienTilburg
Bron foto 2: https://www.facebook.com/TienTilburg

Related Posts

Leave a Comment