NSMBL Festival: Une Fête Parisienne

door admin

Op 10 en 11 oktober staat de Westergasfabriek in Amsterdam volledig in het teken van Parijs tijdens het NSMBL Festival van 2015. Het event is toepasselijk ‘Une Fête Parisienne’ genaamd en laat alle bezoekers twee dagen lang genieten van de laatste trends op het gebied van food, beauty, fashion en lifestyle.

Tijdens het festival kun je shoppen bij de leukste fashion, beauty en lifestyle merken zoals Lush, Omoda en OPI en natuurlijk is er ook van alles te beleven op culinair gebied. Zo zijn er diverse foodtrucks aanwezig waar je de lekkerste hapjes en drankjes kunt kopen, zoals de Champagnebus, Lottie’s Doughnuts, Yoghurt Barn, Stacks en Vleesch noch Visch. Ook vinden er het hele weekend inspirerende lezingen en workshops plaats en zijn er, geheel in Franse stijl, straatartiesten aanwezig waar je jouw portret kunt laten tekenen.

Het NSMBL Festival vindt plaats op 10 en 11 oktober van 15.00 tot 22.00 in de Westergasfabriek in Amsterdam. Voor meer informatie over dit leuke festival kun je een kijkje nemen op de website van NSMBL.

Related Posts

Leave a Comment