De Koekenbakkers

door admin

Onlangs ontdekten wij in Hilversum een heleboel nieuwe, leuke hotspots. Eén van deze nieuw geopende hotspots is De Koekenbakkers, een gezellig klein winkeltje in het centrum waar je de heerlijkste koekjes van pure ingrediënten vindt.

De Koekenbakkers opende de deuren in Hilversum in september nadat ze Hilversum en omstreken eerst kennis hadden laten maken met hun koekjes op gezellige events als De 12 uur van Centrum Hilversum. In hun gezellige winkeltje in het centrum van Hilversum koop je de heerlijkste koekjes, maar je kunt hier ook even plaatsnemen voor een kopje koffie of thee met een koekje. Alle koekjes worden gemaakt van de beste biologische ingrediënten en worden in de winkel zelf bereid.

De Koekenbakkers

Het aanbod van De Koekenbakkers wisselt regelmatig en in het assortiment vind je zowel klassieke Nederlandse koekjes, zoals Gooise moppen en Weesper moppen, als bekende Amerikaanse koekjes, zoals chocolate chip cookies en snicker doodles. Bij De Koekenbakkers blijven ze experimenteren met nieuwe koekjes, de meest recente toevoeging aan het assortiment is een walnootmacaron met rozemarijn-whiskyganache. We zouden jullie wel één van onze favorieten willen tippen, maar eerlijk gezegd vinden wij alle koekjes die we tot nu toe hebben geproefd overheerlijk. Wij zijn in elk geval groot fan!

De Koekenbakkers

Je vindt De Koekenbakkers in Hilversum aan de Bussumerstraat 51, in een zijstraat van het centrum. Wil je meer weten over deze ontzettend leuke hotspot? Bezoek dan eens de Facebookpagina van De Koekenbakkers. Via deze pagina word je ook op de hoogte gehouden van de nieuwste koekjes in het assortiment van De Koekenbakkers.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/dekoekenbakkershilversum
Bron foto 2: https://www.facebook.com/dekoekenbakkershilversum
Bron foto 3: https://www.facebook.com/dekoekenbakkershilversum

Related Posts

Leave a Comment