Landmarkt

door admin

Kennen jullie de leuke winkel Landmarkt in Amsterdam al? Zo niet dan is het hoog tijd dat wij jullie kennis laten maken met deze fijne winkel. Bij Landmarkt vind je namelijk al je verse boodschappen in één winkel en de nadruk ligt op lokaal en duurzaam, wat wij natuurlijk ontzettend fijn vinden.

Landmarkt is begonnen met een prachtige winkel aan de rand van Amsterdam. Deze winkel doet meer denken aan een overdekte markt dan een reguliere winkel. Er zijn aparte stands voor de bakker, de noten- en zuidvruchtenbar, de kaasafdeling, de visafdeling en de vleeswarenafdeling en middenin de winkel vind je een grote sectie voor de groente- en fruitafdeling. In de rest van de winkel vind je de overige boodschappen, bestaande uit zowel een biologisch als een niet-biologisch assortiment.

Landmarkt

Duurzaamheid en verantwoord eten staat bij Landmarkt voorop en daarom kopen zij de meeste (verse) producten in bij ruim 100 kleine ambachtelijke lokale telers, boeren en producenten. Zij kennen hun telers en producenten persoonlijk en zij laten ook hun bezoekers kennis maken met de personen achter de producten door middel van borden in de winkel, hun website en bezoeken aan de winkel. Landmarkt heeft een zeer ruim assortiment aan biologische en duurzame producten, maar de nadruk ligt toch vooral op kwaliteit en ambachtelijkheid, met of zonder keurmerk.

Landmarkt

Naast de dagelijkse boodschappen valt er bij Landmarkt ook altijd iets nieuws te ontdekken. Ze verkopen hier bijvoorbeeld een groot assortiment aan bieren van lokale brouwerijen, de frisdranken van Cawston Press, de ijsjes van NICE en tijdens ons laatste bezoek maakten wij kennis met de lactosevrije drankjes van Rebel Kitchen. Omdat zij zo nauw samenwerken met kleinere producenten is het aanbod altijd verrassend en vernieuwend en dat maakt een bezoek aan Landmarkt altijd leuk!

Landmarkt

Bij Landmarkt kun je ook terecht voor heerlijke maaltijden, zowel in hun eigen restaurant als to go. Sinds kort is het ook mogelijk om maaltijden van Landmarkt te laten thuisbezorgen via de nieuwste Amsterdamse bezorgdienst TringTring. Je plaatst een bestelling via de app van TringTring en binnen 60 minuten wordt deze bestelling op de fiets bij jou thuis bezorgd. Duurzame boodschappen op een duurzame manier vervoerd!

Je vindt Landmarkt in Amsterdam-Noord aan de Schellingwouderdijk 339. Sinds eind vorig jaar heeft Landmarkt een tweede filiaal geopend aan de Van Woustraat 103. Beide winkels zijn 7 dagen per week geopend. Voor meer informatie over de leveranciers van Landmarkt, de aanbiedingen en het assortiment kun je een kijkje nemen op de website van Landmarkt.

Related Posts

Leave a Comment