Vinnies Deli

door admin

Wij zijn natuurlijk gek op lekker eten en dit het liefst in een relaxte setting waar ook nog eens goede koffie wordt geschonken. Als dit ook nog eens zo puur mogelijk is en met biologische ingrediënten is bereid dan zijn wij helemaal gelukkig. Laat Vinnies Deli in Amsterdam nu eens aan al die criteria voldoen!

Vinnies Deli in Amsterdam gaat als een speer. Sinds de opening in de Haarlemmerstraat in 2012 is het eetcafé al snel een begrip geworden onder foodies en wordt Vinnies alom geroemd om de eenvoudige, doch smaakvolle gerechten en de gemoedelijke sfeer. Een tweede filiaal kon dan ook haast niet uitblijven en sinds enkele maanden vind je Vinnies Deli ook op de Nieuwezijds Kolk.

Eenvoudig, puur en goed eten, dat is waar Vinnie’s voor staat. In een huiselijke setting eet je heerlijke gerechten die doen denken aan de creaties van Ottolenghi. Je kunt hier genieten van een havermoutontbijt, een heerlijke salade nemen of kiezen voor een sandwich met bijvoorbeeld hummus of kipcurry. Er is veel keus en de koffie en sapjes zijn ook zeker aanraders. Alles producten die hier worden gebruikt zijn van de beste kwaliteit en van biologische en zoveel mogelijk lokale oorsprong.

wanderlust-blog.nl/vinnies deli

Wij zijn nu meerdere keren bij Vinnies Deli in de Haarlemmerstraat geweest en het is iedere keer weer heerlijk om daar binnen te stappen. De uitstraling is heel huiselijk en de sfeer is goed. De wifi is hier gratis, dus kijk er niet raar van op als er mensen in een werkoverleg aan tafel zitten of er bloggers met hun neus in de laptop zitten (wij!).

Je vindt Vinnies Deli in de Haarlemmerstraat 46-hs en sinds een paar maanden ook aan de Nieuwezijds Kolk 33-hs in Amsterdam. Vinnies Deli is 7 dagen per week geopend en het is hier ook mogelijk om je maaltijden of koffie ‘to go’ te nemen. Op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.00, op zaterdag van 9.00 tot 18.00 en op zondag van 9.30 tot 18.00. De keuken van Vinnies in de Haarlemmerstraat is open van 9.00 tot 17.00 en de keuken van Vinnies aan de Nieuwezijds Kolk is open van 8.00 tot 16.00.

Related Posts

Leave a Comment