Handmade Heaven

door admin

Handmade Heaven is dé winkel in Amsterdam als je op zoek bent naar hobby spulletjes zoals kralen, wol en houtjes, maar ook voor meer unieke items.

Bij de term “hobbywinkel” denk je al snel aan een ouderwets en muffig winkeltje, maar Handmade Heaven is alles behalve dat! Een echte walhalla voor creatievelingen. Behalve dat de winkel een geweldige uitstraling heeft, verkopen ze er ook hele mooie en leuke spullen. Zo kwamen wij bij ons bezoek rompertjes tegen en ook hele leuke knuffeltjes en dekbedhoezen. De winkel probeert het assortiment zo breed mogelijk te houden en verkoopt dus ook lifestyle artikelen en kijkt bij het doen van inkopen goed naar wat de trend is.

wanderlust-blog.nl/handmade heaven 2

De eigenaresse werkt ook samen met bedrijven om samen tot leuke creaties te komen. Ook biedt de winkel kansen aan bedrijven en particulieren die zelf een creatie hebben, deze aan te bieden in de winkel. Zo kwamen wij bij ons bezoek het parfum “Eau d’Amsterdam” tegen, een parfum als eerbetoon aan de iepen van de stad en die daar dus naar ruiken. Het personeel heeft veel vakkennis en heeft een passie voor wat zij doen en dat merk je niet alleen aan het personeel maar ook aan de winkel.

Handmade Heaven geeft ook veel workshops om mensen zo goed mogelijk te helpen en advies te kunnen geven, dit maakt de winkel echt bijzonder. Wil je bijvoorbeeld een mobile maken? Dan vind je hier alles om aan de slag te kunnen. Wil je alleen een goede schaar kopen, kan dat ook, zonder vast te zitten aan een hele lijn die heel veel geld kost.

wanderlust-blog.nl/handmade heaven 4

De winkel zelf is al een hele leuke plek om inspiratie op te doen. De winkel ziet er eigentijds uit en je ziet dat er veel creativiteit en moeite in is gestoken. De winkel bestaat sinds 9 jaar en zit pas sinds een half jaartje op de huidige locatie in Amsterdam Oost op de Middenweg 31. Ben je nieuwsgierig naar de Facebook pagina? Klik dan hier.

Related Posts

Leave a Comment