De Frietwinkel

door admin

Begonnen als frietbakkers op de biologische markt met de Frietfiets en vanwege groot succes een fysieke winkel openen in het centrum van hartje Utrecht. Dat is in een notendop het verhaal achter de Frietwinkel in Utrecht, de eerste frietwinkel in Utrecht waar je overheerlijke biologische friet kunt kopen.

Sinds augustus vorig jaar is de Frietwinkel in Utrecht, midden in het centrum, geopend. Het pand in de Vinkenburgstraat is sfeervol en is net groot genoeg om het doel te dienen: friet bakken. En dat kunnen ze hier! Je eet hier overheerlijke biologische frieten. Deze worden voor je ogen gesneden met een oerdegelijk apparaat waardoor je heerlijke frieten krijgt die met schil en al worden gefrituurd. De schil geeft de frieten een bijzonder lekkere smaak en de frieten zijn supervers. Het is ook heel fijn dat de frieten worden geserveerd in een ingenieuze frietzak waarin een apart bakje is gemaakt voor je saus. Niet meer vissen naar verlepte frieten onder een dikke laag saus dus. Erg fijn!

wanderlust-blog.nl/frietwinkel

Mocht je zin hebben om eens gek te doen dan kun je hier ook kiezen voor friet met stoofvlees. Dit is alleen op vrijdag en zaterdag beschikbaar en natuurlijk bereid met biologisch vlees van de Groene Slager en gemaakt met liefde. Daarnaast bakken ze ook kroketten en zijn er diverse drankjes beschikbaar.

Je vindt de Frietwinkel in Utrecht in de Vinkenburgstraat, op nummer 10. De Frietwinkel is 7 dagen per week geopend, van maandag t/m zaterdag van 11.30 tot 21.00 en op zondag van 11.30 tot 19.00.

Bron foto 1: http://frietwinkel.nl/

Related Posts

Leave a Comment