Present & Correct

door admin

Present & Correct is een webshop gespecialiseerd in papier en kantoor artikelen. Nu klinkt dit saai, maar bij Present & Correct is dat het zeker niet!

De webshop is in 2008 opgericht door 2 grafisch ontwerpers in Londen. De webshop is een degelijke vitrine om te tonen waar zij plezier mee hadden vanaf hun schooltijd. P&C is een plek voor hun eigen ontwerpen, inspiraties van andere ontwerpers en de inspiratie die zij elders vinden. De artikelen die zij bieden zijn voornamelijk geïnspireerd door huiswerk, school en het postkantoor.

wanderlust-blog.nl/present & correct plaatje

De shop biedt briefpapier, kaartjes, notitieboekjes, schrijfwaren en alles wat je daar maar bij kan verzinnen. Je kan het zo gek niet bedenken, zij hebben het. Natuurlijk hebben al deze leuke en handige kantoorspullen een onwijs leuke uitstraling. Er zal geen sprake meer zijn van vervelend huiswerk en saai kantoorwerk, met deze spulletjes wordt het ineens een stuk gezelliger!

Het verzenden naar ons kikkerlandje duurt gelukkig maar een paar werkdagen, prima te doen dus! De Present & Correct Facebookpagina bekijken voor inspiratie? Klik dan hier.

Bron foto 1: http://presentandcorrect.com
Bron foto 2: http://presentandcorrect.com

Related Posts

Leave a Comment