Spek & Bonen Festival

door admin

Van 13 tot en met 16 augustus vindt op de Veemarktplein in Utrecht de allereerste editie van het Spek & Bonen Festival plaats: een foodtruckfestival waar alles draait om lekker eten, fijne biertjes en wijnen en goede muziek.

Het Spek & Bonen Festival is in de eerste instantie een foodtruckfestival en de aanwezige foodtrucks die nu al bekend zijn gemaakt zijn indrukwekkend. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van de heerlijke gerechten van Brandt & Levie, de Sate-Man, Kreeft & Co, Viswijf en Stan & Co. Op het festival is ook veel aandacht voor écht goede bieren en wijnen. Ze hebben een biertuin opgezet en heuse sommeliers die advies geven over wijn. Dat maakt de maaltijden pas echt compleet.

Spek & Bonen Festival

Natuurlijk is er ook genoeg muzikaal vermaak en ook aan de kinderen is gedacht. Op het festival is een speciale plek voor kinderen ingericht waar de hele dag door een kinderprogramma is georganiseerd. De kinderen kunnen bijvoorbeeld spelen in de speeltuin, in een ballenbak, in de knutselhoek of op het springkussen.

De openingstijden van het festival zijn als volgt:

  • donderdag 13 augustus van 16.00 – 23.00
  • vrijdag 14 augustus van 12.00 – 23.00
  • zaterdag 15 augustus van 12.00 – 23.00
  • zondag 16 augustus van 12.00 – 23.00

De entree voor het festival is gratis. Voor meer informatie over het festival kun je een kijkje nemen op de website van het Spek & Bonen Festival.

Related Posts

2 Beantwoorden

Kim 13 augustus 2015 - 8:02 am

Ah alleen die naam al. Zo tof! Het viswijf heb ik een tijdje terug ontmoet. Haar oesters zijn echt goddelijk 🙂

Reply
Tessa 13 augustus 2015 - 8:08 am

De naam vinden wij ook heel erg leuk inderdaad! Wij hebben nog nooit bij het Viswijf gegeten op festivals, maar zo te horen moeten we dat zeker wel eens doen.

Reply

Leave a Comment