Nieuw geopend: The SUE Store

door admin

Zoals jullie weten zijn wij dol op heerlijk eten en drinken, maar dit doen wij wel zo bewust mogelijk. Daarom zijn wij al tijden groot fan van SUE, ook wel bekend van de ‘zoet zonder suiker’ lekkernijen: heerlijke bites, truffels, taarten en andere tussendoortjes die vrij zijn van suiker, gluten en lactose en ook nog eens vegan en zoveel mogelijk raw zijn. De lekkernijen van SUE zijn al een plaatje om te zien en daarom verbaast het ons niets dat afgelopen week de allereerste SUE Store in Rotterdam werd geopend.

The Sue Store opende op woensdag 20 januari de deuren in Rotterdam op dezelfde locatie waar eens pop-up Klup te vinden was (en waar de hapjes van SUE ook al te verkrijgen waren). Naast dat je hier terecht kunt voor alle zoete lekkernijen van SUE geniet je hier ook van een heerlijk ontbijt of een lunch, natuurlijk ook glutenvrij, suikervrij, lactosevrij en vegan. Heb je haast en toch trek? Dan is het bij The SUE Store ook mogelijk om al dat lekkers mee te nemen.

The SUE Store

Je vindt The SUE Store aan de Karel Doormanstraat 372
 in Rotterdam. De nieuwe hotspot is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 en op zondag van 12.00 tot 18.00. Natuurlijk blijven alle lekkernijen van SUE ook gewoon verkrijgbaar bij eerdere verkooppunten. Breng voor een overzicht van deze verkooppunten of meer informatie over de nieuw geopende SUE Store ook eens een bezoekje aan de website van SUE.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/suecatering
Bron foto 2: https://www.facebook.com/suecatering

Related Posts

2 Beantwoorden

Mariska 26 januari 2016 - 1:07 pm

Wat ziet dit er heerlijk uit! Wil er meteen naartoe, haha.

Reply
Tessa 26 januari 2016 - 7:27 pm

Ja, lekker he? Wij balen er enorm van dat we de nieuwe winkel nog niet hebben kunnen bewonderen. Gelukkig gaan we aankomende maand weer een dagje naar Rotterdam, dus wie weet volgt een uitgebreid verslag van de winkel binnenkort :D.

Reply

Leave a Comment