Nieuw: Linwoods

door admin

Tijdens ons bezoek aan het Lifestyle Lab van Miss Publicity en WE PR maakten we kennis met de producten van Linwoods, een fijne selectie van superfoods die heerlijk zijn om te serveren bij yoghurt, granen of een andere maaltijd naar keuze. Een heerlijke en makkelijke manier om gezonde vetten, vitamines en mineralen aan het dagelijks menu toe te voegen.

In de lijn van producten van Linwoods vind je heerlijke superfoods en bijzondere mixen, waaronder andere gemalen lijnzaad of lijnzaad in combinatie met heerlijke noten en bessen, gepelde hennep, gojibessen en gemalen chiazaad. Onze persoonlijke favoriet was de gemalen lijnzaad met amandelen, braziliaanse noten en walnoten. De basis van de mixen van Linwoods is bijna altijd lijnzaad, één van de meest rijke plantaardige bronnen van omega 3. Deze gezonde crunch is een heerlijke toevoeging aan bijvoorbeeld yoghurt en supergezond. Linwoods maakt veel gebruik van biologische producten en de meeste producten hebben een vorm van koude maling doorlopen waardoor de essentiële vetzuren en de voedingswaarde bewaard blijft. Aan de producten zijn geen kunstmatige smaakstoffen en suikers toegevoegd en ze zijn bovendien glutenvrij.

Linwoods

Wij zijn groot fan van Linwoods en vinden hun gemalen superfoods een heerlijke toevoeging aan onze maaltijden. De producten van Linwoods zijn onder andere verkrijgbaar bij gezondheidswinkels, De Tuinen en Albert Heijn, maar natuurlijk ook te bestellen via de website van Linwoods.

Related Posts

Leave a Comment