Markt van 1001 Smaken

door admin

Aankomend weekend vindt in Amsterdam de Markt van 1001 Smaken plaats: een gezellige markt in een enorme hal waar van alles te zien, horen, proeven en beleven is op foodgebied. Geniet met een hapje en een drankje van live muziek, doe ondertussen je verse boodschappen en maak kennis met allerlei exotische etenswaren. Het kan hier allemaal!

Markt van 1001 smaken

Tijdens de vorige editie van de Markt van 1001 Smaken in het Foodcenter waren er ruim 90 kramen aanwezig met een heleboel lekkers en ook dit jaar pakt het event groots uit met maar liefst meer dan 100 kramen! Tijdens dit event krijgen particulieren de kans om eens kennis te maken met de groothandelsmarkt en heerlijke producten tegen groothandelsprijzen te kopen. De markt is echter zoveel meer dan alleen een kennismaking met de groothandel. Er valt hier van alles te beleven en te proeven bij de stands van onder andere De Kweker, Bharos Pindakaas, Zespri, Gebroeders de Wolf, Meisjes met Smaak, Graceland Bar-B-Q, Pachamama, Madame Cocos, Pinch, HelloFresh en De Sapkar. Daarnaast worden er gedurende de dag diverse activiteiten georganiseerd, waaronder de strijd om de lekkerste gehaktbal van Nederland, optredens van het Kapiteinskoor en diverse kinderactiviteiten. Er zullen een aantal schrijvers van kookboeken aanwezig zijn om hun boek te signeren en een praatje te houden en er worden diverse productdemonstraties gegeven.

Markt van 1001 Smaken

De Markt van 1001 Smaken vindt dit jaar plaats op zondag 25 september van 11.00 uur tot 17.00 uur in het Foodcenter aan de Jan van Galenstraat 4 in Amsterdam. Voor meer informatie over deze editie kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van het event.

Related Posts

Leave a Comment