What The Fork?!?

door Wanderlust

Al zou het misschien niet de eerste locatie zijn die bij je opkomt voor een bezoekje in deze donkere dagen, er is toch ook deze tijd van het jaar van alles te beleven op de Pier van Scheveningen. De vernieuwde Pier is ontzettend leuk geworden en er is van alles te beleven op food- en shopgebied, maar er worden ook met grote regelmaat leuke events georganiseerd. Zo vond eerder dit jaar ook al een aantal keren het Reizende Sterren Festival plaats en eind deze maand wordt de allereerste editie van What the Fork?!? georganiseerd.

Pier van Scheveningen

What the Fork?!? is een driedaags festival dat draait om heerlijk eten en drinken, shoppen en een heleboel gezelligheid. Naast het reguliere foodaanbod op de Pier zullen er nog eens meer dan 15 foodtrucks voor en op de Pier te bezoeken zijn waar je terecht kunt voor diverse hapjes en drankjes. Daarnaast vindt er een gezellige craftmarkt plaats waar je kunt shoppen voor mooie handgemaakte producten en delicatessen. Dit alles natuurlijk onder het genot van een fijn drankje en sfeervolle muziek. Natuurlijk kun je ook een bezoek brengen aan één van de andere vele activiteiten op de Pier, zoals het reuzenrad of het bungeejump platform.

Pier van Scheveningen

What the Fork?!? vindt plaats van vrijdag 25 tot en met zondag 27 november en is elke dag te bezoeken van 12.00 uur tot 22.00 uur op de Pier van Scheveningen. Het festival is overdekt, dus ook op een minder mooie dag een ideaal uitje. Voor meer informatie over dit nieuwe festival kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van What the Fork?!?.

Related Posts

Leave a Comment