De KLOFFIE markt

door admin

De Hallen in Amsterdam wordt steeds leuker! Niet alleen kun je hier heerlijk eten bij de Foodhallen, naar hartenlust shoppen bij leuke winkels als de Local Goods Store, The Darling en Charlie + Mary en allerlei culturele instellingen bezoeken, er worden hier ook steeds meer leuke markten georganiseerd. Natuurlijk waren wij al groot fan van de Local Goods Market, maar vanaf deze week zal er ook maandelijks een ontzettend leuke kledingmarkt georganiseerd worden: de KLOFFIE markt.

Als je nodig toe bent aan een uitbreiding van je garderobe of graag jouw items wilt verkopen: de KLOFFIE markt is the place to be. Op deze nieuwe kledingmarkt wordt kleding verkocht door particulieren. Of je nu op zoek bent naar collector’s items, designer kleding of kleding uit het middensegment in uitstekend staat, hier moet je zijn. Natuurlijk is de KLOFFIE markt echt niet de enige plek in Amsterdam waar je mooie tweedehands kleding op de kop kunt tikken, maar de Hannie Dankbaarpassage is wel een fantastische locatie voor zo’n markt en al snel wat overzichtelijker dan veel andere markten en vintagesales. Tel daarbij op de heerlijke hapjes en drankjes van de Foodhallen en de talloze leuke hotspots in en rond de Hallen en je hebt een fantastische zaterdagmiddag!

De allereerste editie van de KLOFFIE markt vond in november plaats en aankomende editie is alweer de tweede keer dat de markt wordt georganiseerd. De markt vindt plaats op zaterdag 10 december van 11.00 uur tot 17.00 uur. De KLOFFIE markt zal maandelijks worden georganiseerd in de Hannie Dankbaarpassage van De Hallen in Amsterdam. Wil jij graag een plekje reserveren op deze markt? Dat kan! Je huurt een kledingrek voor €45,- en krijgt daarbij 50 hangers en 25 tasjes om zo jouw items mooi te presenteren en te verkopen. De plekken zijn natuurlijk gelimiteerd dus wees er snel bij. Voor meer informatie breng je een bezoek aan de Facebookpagina van de KLOFFIE markt.

Bron foto: Artificial Photography @ https://unsplash.com/

Related Posts

Leave a Comment