Allerhande Gourmetbox en Kerstbox

door admin

Met de feestdagen zo voor de deur beginnen mensen nu toch al enigszins na te denken over het menu voor de feestdagen. Gourmetten is natuurlijk bij veel gezinnen een grote favoriet en scheelt een heleboel stress in de keuken, maar ook een uitgebreid Kerstdiner zal bij veel gezinnen worden geserveerd. Om de feestdagen een stuk relaxter te laten verlopen introduceert Albert Heijn twee superhandige maaltijdenboxen: de Allerhande Gourmetbox en de Allerhande Kerstbox.

Dit jaar heeft het culinaire team van Allerhande, na het grote succes van vorig jaar, weer een Kerstbox samengesteld. De Kerstbox bevat alle ingrediënten voor een uitgebreid 4-gangenmenu. Het voorgerecht bestaat uit gazpacho en gerookte zalmtartaar. Het hoofdgerecht is een hertenbiefstuk met aardappelgratin en het toetje een brownietaart met warme kersen en mascarpone. De box kan nu al worden besteld en tegen de feestdagen worden opgehaald in een filiaal in de buurt of een AH Pick Up Point of gratis worden thuisbezorgd.

De Allerhande Gourmetbox is gloednieuw en bevat alle ingrediënten voor een gourmetavond met vrienden en familie. De box bevat vier verschillende soorten vlees, hamburgerbroodjes, stokbrood, cheddarkaas, eieren, ingrediënten voor salades en een dessert. De box kan via deze link worden besteld tot en met 28 november en kan dan worden thuisbezorgd op 1, 2 of 3 december of worden opgehaald in een filiaal in de buurt of een AH Pick Up Point. Ideaal voor Sinterklaasavond!

 

Related Posts

Leave a Comment