Wintermarkt Blijburg

door Wanderlust

Het mag dan misschien al bijna winter zijn, Blijburg gaat gewoon onverminderd door als hotspot. Ook aankomend weekend is Blijburg the place to be want dan wordt de Wintermarkt Blijburg georganiseerd: een gezellige markt waar je shopt voor bijzondere en authentieke items en geniet van alle knusse gezelligheid die zo horen bij deze koude maanden.

Wintermarkt Blijburg

Op de Wintermarkt Blijburg verzamelen zo ongeveer 25 verschillende ontwerpers en aanbieders zich om hun waren te verkopen. Of je nu op zoek bent naar handgemaakte sieraden, retro meubels, Zweedse wollen truien, vintage jurken, Arabische parfums, feestelijke hoedjes of handgeweven kussens: je vindt het hier allemaal. Originaliteit is het credo! Natuurlijk valt er naast het shoppen nog veel meer te beleven op de markt. Zo kun je samen met je vrienden een filmpje opnemen in een heuse ‘All You Need Is Love’-caravan, is er volop vermaak voor de kinderen en wordt het muzikale vermaak verzorgd door een dj en diverse live optredens. Vanaf 4 uur gaat de barbecue aan een geniet je lekker warm bij de vuurkorven van een glaasje gl├╝hwein, gepofte kastanjes en lekkernijen van de barbecue.

Wintermarkt Blijburg

De Wintermarkt Blijburg vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 november van 12.00 uur tot 18.00 uur op Blijburg in Amsterdam. De entree is helemaal gratis en op zondag kun je hier ook gratis parkeren. Voor meer informatie over het event kun je een kijkje nemen op de website van Blijburg.

 

Related Posts

Leave a Comment